Flatten your own curve
Boost je energieniveau

Hoe zit het met jouw energieniveau? Sta je vrolijk en uitgerust op? Ga je met plezier naar je werk en kun je er helemaal in opgaan? En houd je ‘s avonds nog energie genoeg over om leuke dingen te doen? Dan houd je je energieaccu waarschijnlijk goed opgeladen. Helaas gaan veel mensen minder energiek door het leven. Ze snoozen vijf keer, voldoen braaf aan hun verplichtingen en storten ‘s avonds moe en uitgeblust op de bank. Nergens meer zin in: niet om gezond te koken, te sporten, te socializen of om leuke dingen voor zichzelf te doen. Dat is enorm jammer, want dat zijn juist de dingen waarmee je jezelf verantwoord op de been houdt, waar je energie van krijgt. Herkenbaar? Dan is deze training wat voor jou. Op naar een energiek én relaxt leven.

Druk baasje

“Miloushka, als jij nog even zo doorgaat, dan pak ik het eerste vliegtuig terug naar huis.” Normaal is mijn man de rust zelve. Deze keer niet, zijn stem klonk te kalm en zijn ogen spuwden vuur. Ik wist meteen dat het menens was. We lagen op het strand en ik zat nog in mijn turbomodus. Met de Lonely Planet in de hand, dicteerde ik wat we allemaal moesten doen en zien. Ik was de onuitstaanbare versie van mezelf en ik had het zelf niet eens door. Totdat ik na een paar dagen écht tot rust kwam. Pas toen voelde ik het verschil. Dat was dertig jaar geleden en meteen de laatste keer dat mij dit overkwam.

Ik ben nog altijd een druk baasje, maar wél eentje met een opgeladen batterij. Ik heb een eigen bedrijf: ik geef lezingen en trainingen door het land en tot in ontwikkelingslanden toe. Daarnaast werk ik parttime in het ziekenhuis als bedrijfsfysioterapeut/ adviseur duurzame inzetbaarheid. Ik volg alles wat los en vast zit over gedragsverandering. Gelukkig ben ik nooit echt burned out of overspannen geweest.

In deze cursus vertel ik je wat ik de afgelopen jaren geleerd heb. Tips & tricks waar ik inmiddels ook al veel anderen mee heb kunnen helpen, zowel medewerkers, leidinggevende als zelfstandigen.

 

 

Hi Miloushka, Bedankt voor je support bij mijn uitdaging om tijdens drukte ontspannen te werken. Ik heb met jouw hulp praktische handvatten ontdekt die ik nog steeds inzet, vooral de buitensessie vond ik fijn. Voor mijn werk heeft het me opgeleverd dat ik het nu in de hand kan houden. Ik herken mijn valkuilen beter, dat scheelt mij fysiotherapieconsulten

Lizette Koning – Eigenaar Catering Met Smaak en de Splendor Kantine

 

Wat houdt de cursus in?

Z

Je bouwt aan nieuwe gezonde werkgewoontes terwijl je werkt. Daar zorgen de praktijkopdrachten voor

Z

Je krijgt lessen in ontspannen, want droog oefenen helpt

Z

Je leert jezelf te betrappen op onhandige patronen en hoe je deze kunt vervangen voor wat wel werkt

Z

Je leert op een andere manier voor jezelf te zorgen, zodat je langer en intenser voor je geliefden en/ of je cliënten kunt zorgen

Z

Na het volgen van de training ‘Flatten your own curve’ heb jij jouw hordes genomen op de gebieden die voor jou van belang zijn. Je houdt energie over na een drukke werkdag.

Deze thema’s worden er behandeld bij ‘Flatten your own curve’

Brandjes blussen en brandjes voorkomen zijn beide noodzakelijk. Leer van praktijk op de spoedeisende hulp: tijd winnen door kort stil te staan.

z

Fabels en feiten over spieren, slapen en bewegen. Ik leg je de wetenschappelijke onderbouwde principes op z’n Miloushka’s uit. Begrijpbaar en recht voor de raap.

f

[Moet] [ik] [dit] [nu] [doen]. Herken en erken de valkuilen van het delegeren. Hulp vragen is geen zwaktebod. Nee heb je, zo krijg je ja.

Hoe hou je je energie accu opgeladen? Slecht nieuws: je mindset is een grote energievreter, goed nieuws: de grootste energiegever ben jij zelf.

l

Weet wat jouw persoonlijke eigenschappen zijn. Welke helpen je mee en welke werken juist tegen. Doe de test en herken jezelf.

Op je start en finale opdracht krijg je feedback per mail. De ervaring leert dat, in combinatie met de andere praktijk opdrachten de kans van de slagen toeneemt.

Een e-magazine met 33 energieboosters. Tips, verhalen, filmpjes en wetenschappelijke achtergronden op het gebied van een gezonde leef- en werkstijl mét praktische vaak korte opdrachten voor op de werkvloer. Kies uit wat voor jou van belang is.

BONUS

De training is inclusief ‘n individuele telefonische coaching. Extra coaching kan tot 2 maanden nadat je deze cursus gekocht hebt voor een gereduceerd tarief van 45 euro per 30 minuten.  Plan de afspraak wanneer jij er behoefte aan hebt

BONUS

Doe mee met het online oplaadmomentje, waarin we praktisch aan de slag gaan met twee energieboosters en één thema bespreken. 

RESULTATEN

Z

Rust in je hoofd en meer focus

Z

Je zegt ja tegen wat belangrijk voor je is, en zegt nee tegen al het andere zonder jezelf schuldig te voelen

Z

Je wordt een collega, ouder en/ of partner met aandacht voor het werk, de ander én voor jezelf

Z

Je kent je valkuilen maar ook je sterke punten. Deze je je nu effectief in

Z

Je trekt de deur van het werk achter je dicht en je hebt nog energie over voor je thuisfront

Z

Het PHPD syndroom neemt af. PHPD staat voor pijntje-hier-pijntje-daar.

‘Flatten your own curve’ is in twee varianten te koop

Leren door te doen en in de praktijk toepassen wat voor jou waardevol is, daar draait het om

Outdoor coaching mét E-Training en online begeleiding 

  • Pakket van 4 uur, één op één outdoor coaching te Nijmegen. Vraag een offerte aan voor coaching op de werkplek
  • Bij de E-magazine ontvang je wekelijks praktijkopdrachten voor vier weken. Het blijkt dat deze mailtjes ondersteunend werken om stappen richting gewenst resultaat te blijven nemen. 
  • Op je start en finaleopdracht krijg je terugkoppeling van Miloushka. Hiermee kun je vooruit.
  • Een telefonische coachafspraak van 30 minuten. Deze kun je na je startopdracht rechtstreeks inplannen. De ervaring leert dat we dan de te nemen stappen helder kunnen afbakenen, zodat de kans van de slagen toeneemt.
  • Doe mee met het online oplaadmomentje, waarin we praktisch aan de slag gaan met twee energieboosters en één thema bespreken. Geef gerust je vraag door. Dit vindt plaats op elke even week op maandagavond 20.00 – 20.30 uur.

E-Training met online begeleiding nu €49,99 (i.p.v €99)

  • Bij de E-magazine ontvang je wekelijks praktijkopdrachten voor vier weken. Het blijkt dat deze mailtjes ondersteunend werken om stappen richting gewenst resultaat te blijven nemen.
  • Op je start en finaleopdracht krijg je terugkoppeling van Miloushka. Hiermee kun je vooruit.
  • Een telefonische coachafspraak van 30 minuten. Deze kun je na je startopdracht rechtstreeks inplannen. De ervaring leert dat we dan de te nemen stappen helder kunnen afbakenen, zodat de kans van de slagen toeneemt.
  • Doe mee met het online oplaadmomentje, waarin we praktisch aan de slag gaan met twee energieboosters en één thema bespreken. Geef gerust je vraag door. Dit vindt plaats op elke even week op maandagavond 20.00 – 20.30 uur.
Miloushka heeft in het kader van duurzame inzetbaarheid bij het Deventer Ziekenhuis de cursus FeelGood@workchallenge (30 dagen) ontwikkeld en uitgerold. Als deelnemer aan deze cursus ben ik zeer tevreden over de door haar gekozen opzet en haar begeleiding van de cursus. Daarnaast is Miloushka zeer betrokken richting de cursisten (en hun doelstellingen) en laagdrempelig als professionele coach. Deze workchallenge heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling en ik kan hem zeker aanbevelen bij anderen.” 

René Wopken – P&O adviseur Deventer Ziekenhuis –

Hallo! Ik ben Miloushka Kronstadt

Door de stoere, gedurfde resultaten van een 90-tal servicemedewerkers van Bouwmaat die mijn driedaagse training met werkvloeropdrachten volgden, ben ik de Happy Workers Club begonnen. Hun resultaten gun ik iedere werknemer! Je werkt immers vaak 8 uur per dag en ziet je collega’s vaak meer dan je geliefde. Door de werkvloeropdrachten zijn ze – in plaats van brandjes te blussen of erger nog met de kop in het zand keihard door te werken – aan de slag gegaan om brandjes te voorkomen.

Op de werkvloer, daar gebeurt het! Het liefst coach en train ik op de werkplek, gewoon met de werkschoenen aan, met de medewerker samen mogelijkheden vinden. Deze medewerkers ervaren dan vaak al (pijn)klachten. GelukkigWerken TeamCoach Is een logische vervolgstap in mijn carrière om jou als medewerker bewust te maken van je mogelijkheden. Je hoeft immers niet eerst ziek te zijn om beter te worden.
Mijn carrière loopt van behandelend fysiotherapeut en medepraktijk-eigenaar, naar gezondewerkstijl trainer (register bedrijfsfysiotherapeut) / coach op de werkplek (Opleiding coaching for Results) en trainer leiderschap en communicatie.

Ik word zelf het gelukkigste van uitdagingen, samen breed kijken om oplossingen te vinden die ertoe doen én te doen zijn. Maatschappelijk ondernemen In mijn vrije tijd zet ik mijn kennis en kunde in het buitenland in zoals Rwanda en Vietnam. Daar geef ik een vijfdaagse training leiderschap en communicatievaardigheden aan leiders van kleine maatschappelijke organisaties.

handtekening Miloushka, de coach voor harde werkenrs

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik heb geen werk kan ik meedoen?

Ja, je kunt zeker meedoen. Alleen is een andere programma misschien meer geschikt voor je. Bel mij even op om vrijblijvend te overleggen dan kan ik met je meedenken?

Het is voor mijn werk moet mijn werkgever het niet betalen?
Veel werkgevers hebben een cursusvergoeding. Vraag het na bij je leidinggevende of bij de P&O adviseur. Zelf starten en de veranderingen laten zien heeft ook zijn voordelen.
Het gaat eigenlijk best aardig, heb ik er dan wel voldoende aan?

Zo doorgaan dat kan natuurlijk. Mijn motto is: je hoeft niet ziek te zijn voordat je beter wordt. De gevolgen daarvan heb ik vooral bij mijn patiënten en de medewerkers die ik tijdens hun re-integratie begeleid. Bij 100% van deze medewerkers en patiënten  is de klacht geleidelijk aan begonnen. Sluipend. Totdat ze niet verder konden. Nu help ik mensen al voordat het schip strandt.

“Voor Miloushka.
Met jouw positieve , onconventionele, holistische aanpak ben je wat mij betreft een aanwinst en verrijking

Henk Bedrijfsarts

Werken met Miloushka is een feest, want plezier en resultaat gaan hand in hand. Ze is voorbereid én origineel, afstemmend én authentiek, gestructureerd én lekker los. Dat zijn drie zeldzame combinaties. Miloushka in één woord? Dan zeg ik Cultuurbouwer!

Erik Bos

Founder Libre Foundation, Libre Foundation

Wat een vakkanjer ben je! Chapeau! De bruikbare nuttige adviezen en tips aan onze medewerksters inde schoonmaak. Duidelijke en zeer enthousiaste uitleg.Medewerkers hebben genoten. Bedankt Miloushka, 

Elsje Mensink

Objectleider, Gom Zorgsuport

Gratis e-book: Maak nu jouw soepele comback!

Door je aan te melden voor de gratis E-book krijg je ook de inspiratiemail. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Zie hier mijn privacyverklaring

Nog even naar je inbox om de mail te bevestigen