Een training WerkGeluk? Het moet niet gekker worden!

Daar heb ik echt geen tijd voor. Op het werk wordt er steeds meer van je verwacht. Vaak ook nog eens met minder mensen. Nog voordat de inkt droog is, veranderen werkwijzen alweer. En je collega’s? Die vallen om waar je bij staat. Collegialiteit? Tja… dat is soms een dingetje. Geen wonder dat je constant aan staat en misschien wel de signalen negeert die je lichaam je geeft. Je houdt immers van je werk. Je zorgt zelfs beter voor anderen dan voor jezelf.

We zien wel waar het schip strandt. Of juist niet?

Zo doorgaan dat kan natuurlijk, maar diep van binnen weet je ook dat eerder handelen beter is. Tenminste daar ga ik vanuit. Want dat is wat de honderden medewerkers die ik in de loop van de jaren – nadat hun schip gestrand was –  gecoacht heb op gezond werkgedrag altijd achteraf zeggen. Je hoeft niet te wachten tot het schip strandt, eerder handelen is zoveel leuker. Je hoort mij niet zeggen dat het altijd even makkelijk is. Vandaar deze training om je te ondersteunen in het maken van misschien wel gedurfde stappen.

Hi Miloushka, Bedankt voor je support bij mijn uitdaging om tijdens drukte ontspannen te werken. Ik heb met jouw hulp praktische handvatten ontdekt die ik nog steeds inzet, vooral de buitensessie vond ik fijn. Voor mijn werk heeft het me opgeleverd dat ik het nu in de hand kan houden. Ik herken mijn valkuilen beter, dat scheelt mij fysiotherapieconsulten

Lizette Koning – Eigenaar Catering Met Smaak en de Splendor Kantine

Wat krijg ik als ik meedoe?

Je krijgt van mij niet te horen wat je moet doen of laten, want eigen keuzes werken het beste.

  • Het kost relatief weinig tijd omdat je je stappen meteen in je eigen werkomgeving  inzet.
  • Zo bouw je tegelijk aan nieuwe gezonde werkgewoontes
  • Je hoeft niet uit te zoeken wat werkt om vooruit te komen, dat heb ik al voor je gedaan. Ik gebruik wetenschappelijk onderbouwde methodes waar ik je vooral niet mee vermoei.
  • Zit je vast of wil je even sparren? Een één op één telefonische coaching is inbegrepen. Plan de afspraak wanneer  jij er behoefte aan hebt
  • Er zijn zoom ‘durf-te-vragen sessies’  waar je live je vragen kunt stellen  en  je vanuit verschillende invalshoeken tips kunt krijgen. Iedereen mag meedoen!

Na het volgen van de training Werkgeluk heb jij jouw hordes genomen op de gebieden die voor jou van belang zijn. Bijvoorbeeld meer balans tussen werk en privé, hechtere collegiale contacten, ergernissen op het werk aangepakt. Je ervaart meer topmomenten op je werk en bent weer baas over je eigen agenda, in plaats van de agenda over jou.

Inhoud van de videotraining WerkGeluk

Les 1:

KICKSTART

Zet je doel. De sleutel tot succes?

Les 2:

WAAR STA JE NU – KEUZE MAKEN

Zeg je ja tegen het ene? Dan zeg je nee tegen het ander.

Les 3:

PERSOONLIJKE KENMERKEN

Wat werkt er al goed en in de juiste richting?

I

 

Les 4:

JE VOLGENDE STAP

Wat kun je doen of laten.

 

Les 5:

PLANNEN NIET VOOR WATJES

Leer van de spoedeisendehulp.

 

Bonus:

SAMEN WERKT STERK

Hoe krijg je de ander mee

w

 

Bonus:

VERGROOT JE COMFORTZONE

De fijne kneepjes deel 1.

 

Contact moment:

telefonische coaching

Onderwerp naar eigen keuze.

g

 

ZOOM Sessie:

DURF TE VRAGEN

Krijg inspiratie uit verschillende invalshoeken. Delen is het nieuwe vermenigvuldigen

RESULTATEN NA HET DOORLOPEN VAN DE ONLINE TRAINING

Z

Rust in je hoofd, meer focus op wat echt belangrijk voor je is

Z

Echt collegiaal samenwerken, daarmee verstek je elkaar en dat komt de productiviteit ten goede

Z

Je kunt in alle hectiek ontspannen werken, je houdt overzicht

Z

Je begint en eindigt de dag energiek, tussendoor heb je ondanks de drukte bijtankmomentjes

Z

Je ervaart werkgeluk, anders dan daarvoor

Z

Gesprekken met je leidinggevende verlopen soepeltjes

VIDEOTRAINING WERKGELUK start 5 september

Wil je het videotraining in [nummer] termijnen betalen?  Klik hier om in te termijnen te betalen. Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Miloushka heeft in het kader van duurzame inzetbaarheid bij het Deventer Ziekenhuis de cursus FeelGood@workchallenge (30 dagen) ontwikkeld en uitgerold. Als deelnemer aan deze cursus ben ik zeer tevreden over de door haar gekozen opzet en haar begeleiding van de cursus. Daarnaast is Miloushka zeer betrokken richting de cursisten (en hun doelstellingen) en laagdrempelig als professionele coach. Deze workchallenge heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling en ik kan hem zeker aanbevelen bij anderen.” 

René Wopken – P&O adviseur Deventer Ziekenhuis –

Hallo! Ik ben Miloushka Kronstadt

Door de stoere, gedurfde resultaten van een 90-tal servicemedewerkers van Bouwmaat die mijn driedaagse training met werkvloeropdrachten volgden, ben ik de Happy Workers Club begonnen. Hun resultaten gun ik iedere werknemer! Je werkt immers vaak 8 uur per dag en ziet je collega’s vaak meer dan je geliefde. Door de werkvloeropdrachten zijn ze – in plaats van brandjes te blussen of erger nog met de kop in het zand keihard door te werken – aan de slag gegaan om brandjes te voorkomen.

Op de werkvloer, daar gebeurt het! Het liefst coach en train ik op de werkplek, gewoon met de werkschoenen aan, met de medewerker samen mogelijkheden vinden. Deze medewerkers ervaren dan vaak al (pijn)klachten. GelukkigWerken TeamCoach Is een logische vervolgstap in mijn carrière om jou als medewerker bewust te maken van je mogelijkheden. Je hoeft immers niet eerst ziek te zijn om beter te worden.
Mijn carrière loopt van behandelend fysiotherapeut en medepraktijk-eigenaar, naar gezondewerkstijl trainer (register bedrijfsfysiotherapeut) / coach op de werkplek (Opleiding coaching for Results) en trainer leiderschap en communicatie.

Ik word zelf het gelukkigste van uitdagingen, samen breed kijken om oplossingen te vinden die ertoe doen én te doen zijn. Maatschappelijk ondernemen In mijn vrije tijd zet ik mijn kennis en kunde in het buitenland in zoals Rwanda en Vietnam. Daar geef ik een vijfdaagse training leiderschap en communicatievaardigheden aan leiders van kleine maatschappelijke organisaties.

handtekening Miloushka, de coach voor harde werkenrs

VEELGESTELDE VRAGEN

Het is voor mijn werk moet mijn werkgever het niet betalen?
Veel werkgevers hebben een cursusvergoeding. Vraag het na bij je leidinggevende of bij de P&O adviseur. Zelf starten en de veranderingen laten zien heeft ook zijn voordelen.
Kan ik dit programma wel doen op mijn computer, telefoon of tablet ?
Je hebt alleen internet nodig op je computer. Bijvoorbeeld Google Chrome. Een tablet of je telefoon kan ook. Je kunt de opdrachtenboek printen maar ook een mooi schrift kopen waar je je antwoorden opschrijft. 
Het gaat eigenlijk best aardig, heb ik er dan wel voldoende aan?

Tja …… Ik ben van mening dat best wel aardig klinkt alsof je een stelletje bent dat al jaren bij elkaar is. Het gaat zijn gangetje, maar de sparkle is er af ofwel de prik is uit de Cola. Best zonde toch? Dus wil je de prik weer in je werk te krijgen? Dan is dit wel iets voor jou. Sinds ik er zelf mee aan de slag ben gegaan ben ik ook het niveau van best aardig ontstegen. En dat voelt een stuk fijner, kan ik je wel zeggen.

Kan ik in termijnen betalen?
Ja, je kunt in .. termijnen betalen. Voor betaling in.. maandelijkse termijnen van €… per maand.
Ik heb geen werk kan ik meedoen?
Ja, je kunt zeker meedoen. Alleen is een andere programma misschien meer geshikt voor je. Bel mij even op om vrijblijvend te overleggen dan kan ik met je meedenken?
Hoe lang krijg ik toegang tot dit programma?
Je krijgt voor altijd toegang tot dit programma.

Tot wanneer blijven de video’s online staan?
De video’s blijven altijd online staan.

“Voor Miloushka.
Met jouw positieve , onconventionele, holistische aanpak ben je wat mij betreft een aanwinst en verrijking

Henk Bedrijfsarts 

Werken met Miloushka is een feest, want plezier en resultaat gaan hand in hand. Ze is voorbereid én origineel, afstemmend én authentiek, gestructureerd én lekker los. Dat zijn drie zeldzame combinaties. Miloushka in één woord? Dan zeg ik Cultuurbouwer!

Erik Bos

Founder Libre Foundation, Libre Foundation

Wat een vakkanjer ben je! Chapeau! De bruikbare nuttige adviezen en tips aan onze medewerksters inde schoonmaak. Duidelijke en zeer enthousiaste uitleg.Medewerkers hebben genoten. Bedankt Miloushka, 

Elsje Mensink

Objectleider, Gom Zorgsuport

Gratis e-book: Maak nu jouw soepele comback!

Door je aan te melden voor de gratis E-book krijg je ook de inspiratiemail. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Zie hier mijn privacyverklaring

Nog even naar je inbox om de mail te bevestigen