Met deze e-training pak jij de draad soepeltjes op

  • Wil jij na uitval door fysieke klachten niks liever dan de draad weer oppakken, maar lukt dat nog niet helemaal?
  • Ben je nog niet uitgevallen? Leer dan wat je kunt doen om uitval te voorkomen.
  • Je bent al onder behandeling en je doet trouw je oefeningen, maar klachtenvrij werken valt vies tegen.
  • Het gaat net. Je werkt al een tijdje met de kiezen op elkaar.  Zo doorgaan is eigenlijk niet verstandig.
  • Meedoen? Je bent welkom! Miloushka begeleidt al vanaf 1989 medewerkers naar gezonde werkgewoontes.

Hoe werkt het

  • Ik neem je stap voor stap mee in de meest voorkomende re- integratie denkfouten
  • Je krijgt 4 modules die je op jouw eigen tempo kan doorlopen
  • Het kost relatief weinig tijd omdat je je stappen meteen in je eigen werkomgeving  zet
  • Je krijgt handvatten om met je collega’s, leidinggevenden, bedrijfsarts en/of behandelaren te sparren

Gezond werken doe je samen én start bij jezelf

Thema’s van de e-training 

Module 1 De valkuilen ontmaskerd

Het liefst ga je hupsakee aan de slag. Ik zie in de praktijk dat medewerkers telkens over dezelfde principes struikelen. Denken dat er geen mogelijkheden zijn om je lichaam herstel ruimte te geven bijvoorbeeld. Jou gebeurt dat na doorlopen van deze module niet meer! Het maakt niet uit of je op kantoor, in de schoonmaak, aan de lopende band of in de operatiekamer werkt, deze principes gelden overal.

Module 2 Topsporters mindset

 Werken en zorgen dat je herstelbelemmerende factoren delete en de herstelbevorderende factoren toepast is een hele kunst. Vaak werkt het op een net iets andere manier dan je gewend bent. Het aanpassen van je mindset (je gedachtegang) gaat vooraf aan het (tijdelijk) anders werken.

Module 3 Gezondheid is meer dan niet ziek zijn

 Gezondheid is meer dan de afwezigheid van een klacht.
In deze module ga je bepalen welke aspecten van jouw gezondheid belangrijk voor je zijn. Misschien heb je het al goed in beeld. Dan zetten we de puntjes op de i. Want je bepaalt zelf welke aspecten voor jou en je werk van belang zijn om aan te pakken.

 

Module 4 Mogelijkheden vinden

‘Wat kan je wel?’ Dat is de vraag die leidinggevenden tegenwoordig (horen te) vragen. Mijn ervaring is dat er vaak veeel meer mogelijk blijkt te zijn dan medewerkers én leidinggevenden vaak denken. In deze module help ik je stap voor stap jouw mogelijkheden te vinden.

 

Resultaten

Z

Je kunt met je leidinggevende, bedrijfsarts en behandelaren goed overleggen

Z

Je kent de herstelbelemmerende factoren en weet hoe je er mee om kunt gaan

Z

Je hebt de juiste mindset (gedachtengang) om je herstel positief te beinvloeden

Z

Je weet hoe je met terugvallen kunt omgaan én je kunt onnodige terugvallen voorkomen

Z

Je weet wat herstelbevorderende factoren zijn en je kunt ze in je werk toepassen

Z

Gesprekken met je leidinggevende verlopen soepeltjes

 Je kunt vandaag nog aan de slag

Wil je het videotraining in [nummer] termijnen betalen?  Klik hier om in te termijnen te betalen. Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Miloushka heeft in het kader van duurzame inzetbaarheid bij het Deventer Ziekenhuis de cursus FeelGood@workchallenge (30 dagen) ontwikkeld en uitgerold. Als deelnemer aan deze cursus ben ik zeer tevreden over de door haar gekozen opzet en haar begeleiding van de cursus. Daarnaast is Miloushka zeer betrokken richting de cursisten (en hun doelstellingen) en laagdrempelig als professionele coach. Deze workchallenge heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling en ik kan hem zeker aanbevelen bij anderen.”
René Wopken

P&O adviseur, Deventer Ziekenhuis

 

René Wopken – P&O adviseur Deventer Ziekenhuis –

Hallo! Ik ben Miloushka Kronstadt

Door de stoere, gedurfde resultaten van een 90-tal servicemedewerkers van Bouwmaat die mijn driedaagse training met werkvloeropdrachten volgden, ben ik de Happy Workers Club begonnen. Hun resultaten gun ik iedere werknemer! Je werkt immers vaak 8 uur per dag en ziet je collega’s vaak meer dan je geliefde. Door de werkvloeropdrachten zijn ze – in plaats van brandjes te blussen of erger nog met de kop in het zand keihard door te werken – aan de slag gegaan om brandjes te voorkomen.

Op de werkvloer, daar gebeurt het! Het liefst coach en train ik op de werkplek, gewoon met de werkschoenen aan, met de medewerker samen mogelijkheden vinden. Deze medewerkers ervaren dan vaak al (pijn)klachten. Gelukkig werken TeamCoach is een logische vervolgstap in mijn carrière om jou als medewerker bewust te maken van je mogelijkheden. Je hoeft immers niet eerst ziek te zijn om beter te worden.
Mijn carrière loopt van behandelend fysiotherapeut en medepraktijk-eigenaar, naar gezondewerkwijze trainer (register bedrijfsfysiotherapeut) / coach op de werkplek (Opleiding coaching for Results) en trainer leiderschap en communicatie.

Ik word zelf het gelukkigste van uitdagingen, samen breed kijken om oplossingen te vinden die ertoe doen én te doen zijn. Maatschappelijk ondernemen In mijn vrije tijd zet ik mijn kennis en kunde in het buitenland in zoals Rwanda en Vietnam. Daar geef ik een vijfdaagse training leiderschap en communicatievaardigheden aan leiders van kleine maatschappelijke organisaties.

handtekening Miloushka, de coach voor harde werkenrs

VEELGESTELDE VRAGEN

Het is voor mijn werk moet mijn werkgever het niet betalen?
Veel werkgevers hebben een cursusvergoeding. Vraag het na bij je leidinggevende of bij de P&O adviseur. Zelf starten en de veranderingen laten zien heeft ook zijn voordelen.
Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kunt de één-op-één coaching in termijnen betalen

Het gaat eigenlijk best aardig, heb ik er dan wel voldoende aan?

Je mag me gerust van tevoren bellen om te overleggen. Ik denk graag met je mee. De ervaring leert dat er vaak kleine veranderingen over het hoofd worden gezien die juist herstelbevorderend werken

Ik wil graag de coaching, alleen het kan niet op mijn werkplek. Heeft het dan wel zin?

Dat is geheel afhankelijk van je vraag. In de langere trajecten coach ik ook niet altijd op de werkplek. Echter eerlijk is eerlijk: op de werkplek komen we vaak tot oplossingen waar nog niet aan gedacht is. Dus dat heeft zijn waarde meer dan bewezen. Wat je kan doen is je werksituatie filmen zodat we deze ook samen kunnen analyseren

Hoe lang krijg ik toegang tot dit programma?

In de  training werkgeluk krijg je voor altijd toegang daar zit als bonus jouw soepele comeback bij. Voor jouw soepele comeback alleen is de toegang drie maanden

Kan ik dit programma wel doen op mijn computer, telefoon of tablet ?

Je hebt alleen internet nodig op je computer. Bijvoorbeeld Google Chrome. Een tablet of je telefoon kan ook. Je kunt het opdrachtenboek printen, maar ook een mooi schrift kopen waar je je antwoorden opschrijft. 

“Voor Miloushka.
Met jouw positieve , onconventionele, holistische aanpak ben je wat mij betreft een aanwinst en verrijking

Henk Bedrijfsarts

Werken met Miloushka is een feest, want plezier en resultaat gaan hand in hand. Ze is voorbereid én origineel, afstemmend én authentiek, gestructureerd én lekker los. Dat zijn drie zeldzame combinaties. Miloushka in één woord? Dan zeg ik Cultuurbouwer!

Erik Bos

Founder Libre Foundation, Libre Foundation

 Wat een vakkanjer ben je! Chapeau! De bruikbare, nuttige adviezen en tips aan onze medewerksters inde schoonmaak. Duidelijke en zeer enthousiaste uitleg.Medewerkers hebben genoten. Bedankt Miloushka.

Elsje Mensink

Objectleider, Gom Zorgsuport

Gratis e-book: Maak nu jouw soepele comback!

Door je aan te melden voor de gratis E-book krijg je ook de inspiratiemail. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Zie hier mijn privacyverklaring

Nog even naar je inbox om de mail te bevestigen