Waarom de Happy Workers Club?

 

“De kunst van kei-lekker-werken gun ik alle werknemers. Niet alleen diegene die de mazzel hebben om via het werk gecoacht te worden of een training mogen volgen.”

Echt ontspannen werken in alle hectiek, het verdiepen van collegiale- en klantcontacten, kleine ergernissen succesvol aanpakken. Deze punten vragen erom het anders durven doen. Ik ben dan ook trots op medewerkers die op basis van de gekregen inzichten uit de training en coaching veranderingen doorvoeren die ertoe doen.

 

 

 

Mijn achtergrond in hoofdlijnen 

In 1967 geboren te Curacao. Ja, ik ben 50+.

Mijn carrière ben ik gestart als fysiotherapeut gespecialiseerd in allerlei spanningsklachten. In 2005 ben ik afgestudeerd als register bedrijfsfysiotherapeut (post HBO) en in 2008 als coach, waarna ik vooral de complexe re-integratietrajecten begeleid en trainingen over gezond werken geef.

Ik heb mijn aandeel in een goed lopende fysiotherapiepraktijk verkocht om me te kunnen richten op het ‘voorkomen van klachten’ en / of met je klachten leren werken. 

Uitdagingen, daar word ik gelukkig van! (achteraf dan) Zoals de vijfdaagse training communicatie en leiderschap die ik geef aan leiders van kleine maatschappelijke ondernemingen in ontwikkelingslanden.

Ik werk nu vast in het Deventer Ziekenhuis en door het land als zelfstandige vanuit mijn bedrijf Werkend Beter.

Vind jouw ‘aan’ knop

Training en coaching doe ik op zijn Miloushka’s. Vol enthousiasme, gedreven en betrokken. Ik laat je altijd meedenken omdat ik geloof dat je door eigen ideeën het makkelijkst in actie komt. Het gaat erom dat jij je ‘aan’ knop vindt en deze op tijd weet te bedienen.

Ik leg de dingen graag simpel uit en maak zware zaken graag lichter zodat het handelbaar wordt. Een bedrijfsarts noemde mij onconventioneel en holistisch, ik denk graag out of the box met je mee, als het voor jou maar te doen is.

Ben ikzelf een Happy Worker? 

Yes! Jazeker. Denken in mogelijkheden is mijn tweede natuur. Eerlijk is eerlijk, ik heb in mijn werk-enthousiasme ook weleens mijn thuisfront uit het oog verloren. Maar de werk-privé balans staat al jaren niet meer bovenaan mijn lijstje omdat ik daar inmiddels wel goed mee omga. Structuur is wel een dingetje. Daar ben ik hard mee bezig! Het is levenslang-leren.handtekening Miloushka, de coach voor harde werkenrs

 

Gratis e-book: Maak nu jouw soepele comback!

Door je aan te melden voor de gratis E-book krijg je ook de inspiratiemail. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Zie hier mijn privacyverklaring

Nog even naar je inbox om de mail te bevestigen